Nimbus_Kr130725_web.jpg

Köp en Bugatti!

Andelshästen Bugatti Miles närmar sig tävlingsdebut!

Bara någon enstaka andel kvar till salu!

Snygga hingsten Bugatti Miles är född i april 2016. Han är efter Ready Cash-sonen Djali Boko och Meaning Broline, en helsyster med E3- och Kungapokalsvinnaren Poet Broline

Mormor är elitstoet Candelia

Bugatti gick provlopp efter 1.19 2140m 7/2 (spår 1) och har fantastisk återhämtning. Han påminner mycket om sin fader. Jag är jättenöjd så här långt.

Läs mer...

Nu börjar det närma sig!

Stallet börjar bli klart! Det återstår förstås lite finlir men i det stora hela tycker jag mig se en ände på stallbygge nummer ett.

Läs mer...

Bäst per start

När året var slut tyckte vi väl att det hade varit lite stolpe ut och att vi inte riktigt fått den utdelning som vi önskat. Men om man tittar på siffrorna så gick det inte så dåligt ändå.  Vi "vinner" inkört per start (22 291kr) och hade även högst segerprocent (20,3%) och högst platsprocent (52,5%) av samtliga tränarkollegor på Jägersro. Och det är jag faktiskt lite stolt över eftersom jag anser att Jägersros tränarkår är en av de vassaste i Sverige.

Vi laddar nu för 2018 med tillförsikt. Jag har aldrig haft så många 2-åringar i träning som detta året, och faktum är att jag kan inte avfärda någon av dom så här långt. Några av dessa toppindivider är också till salu. Kontakta mig om intresse finns för att äga en lovande 2-åring.

Andas ut

Man är alltid lite spänd på hur hästarna reagerar men framförallt presterar när man bryter deras vardag och flyttar dom till en annan miljö, ett nytt stall och nya träningsförhållanden. Men när jag nu summerar hur hästarna har känns och har tävlat hittills, kan jag andas ut. 2-åringarna har gått både tangerat europarekord och banrekord. Dixi Sisu har kommit tillbaka på tävlingsbanan med seger efter lång konvalescens och idag blev hennes lillebror Exquisite Sisu klar för finalen i Breeders Crown 3-åriga h/v. 

Jag känner att här på nya gården trivs vi människor och hästar.

Här kommer vi bli kvar.

Länge.

Spaden i marken!

Eller ett spadtag är egentligen en ynklig liknelse, första grävskopetaget ger en mer rättvis bild. 

För nu, nu börjar resan mot ett nytt kapitel i mitt yrkesverksamma liv; byggandet av en helt ny träningsanläggning! 

Anläggningen är anpassad för våra kompisar och arbetskamrater; hästarna. Att anläggningen dessutom blir effektiv och arbetsbesparande för personalen är något som också vägt tungt i planerandet. Och planerats har det gjorts. I dryga 2 år.

Läs mer...

Sida 1 av 10