PEROCHDIXI_header.jpg

Succén fortsätter - Ny andelshäst!

Bli delägare i en lovande 2-års hingst!

 

Sanderson 2-årig hingst e.Formula One u.Dream in Euro – Ready Cash

Modern e. Ready Cash/Viking Kronos samma kombination som Readly Express. Längre tillbaka i stammen återfinns Derbyvinnaren Mustard.
Fadern är elitloppshästen Formula One, en supertalang hos
Stig H Johansson och Reijo Liljendahl.

Det här är en extremt spännande unghäst. Inkörning gick prickfritt och träningen har börjat på bästa sätt, han tränar idag 1.24 utan press. Det är en stor talang som kanske startar i år som 2-åring. Hästen tränas på vår supermoderna travanläggning i Sjöbo.

Vi kombinerar kamratskap, välgörenhet, spänning och sport.

Vi skänker 5% av hästens intjänade pengar till Barncancerfonden.

30 andelar - Först till kvarn gäller! Andelsförsäljningen startar 30/4.

Villkor: 10 480:- ex moms /andel och månadsavgift 480:-ex moms/andel . Andelspriset gäller t.o.m. 31 maj därefter ökar andelspriset med 480:-+ moms per månad.

Du som blir delägare kan delta i en information/utbildning kring travhästens beteenden skötsel och träning, vid delägarmöten 3-4 ggr/år.

OBS! Mer info genom att ringa Per Nordström 070-528 55 88 eller e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tre 3-åringar - 3 segrar

One Deep Valley - Goofy Sisu - Bugatti Miles

Tre segrar av 3-åringar senaste veckan. Vi känner oss nöjda och tacksamma att vinterträningen har gett resultat och att få visa upp hästarna i ett så gott skick! Det känns också väldigt bra att vår satsning på nya gården bevisligen fungerar som vi önskar. 

 

Köp en Bugatti!

Andelshästen Bugatti Miles närmar sig tävlingsdebut!

Slutsåld!

Bara någon enstaka andel kvar till salu!

Snygga hingsten Bugatti Miles är född i april 2016. Han är efter Ready Cash-sonen Djali Boko och Meaning Broline, en helsyster med E3- och Kungapokalsvinnaren Poet Broline

Mormor är elitstoet Candelia

Bugatti gick provlopp efter 1.19 2140m 7/2 (spår 1) och har fantastisk återhämtning. Han påminner mycket om sin fader. Jag är jättenöjd så här långt.

Läs mer...

Nu börjar det närma sig!

Stallet börjar bli klart! Det återstår förstås lite finlir men i det stora hela tycker jag mig se en ände på stallbygge nummer ett.

Läs mer...

Bäst per start

När året var slut tyckte vi väl att det hade varit lite stolpe ut och att vi inte riktigt fått den utdelning som vi önskat. Men om man tittar på siffrorna så gick det inte så dåligt ändå.  Vi "vinner" inkört per start (22 291kr) och hade även högst segerprocent (20,3%) och högst platsprocent (52,5%) av samtliga tränarkollegor på Jägersro. Och det är jag faktiskt lite stolt över eftersom jag anser att Jägersros tränarkår är en av de vassaste i Sverige.

Vi laddar nu för 2018 med tillförsikt. Jag har aldrig haft så många 2-åringar i träning som detta året, och faktum är att jag kan inte avfärda någon av dom så här långt. Några av dessa toppindivider är också till salu. Kontakta mig om intresse finns för att äga en lovande 2-åring.

Sida 1 av 11