CASANOVASISU_header.jpg

Invigning 22 september

Välkomna till invigning och visning av Sveriges modernaste travanläggning!

Lördagen den 22/9 kl.13:00 klipps bandet och gården blir officiellt invigd. Förutom plockmat och dryck från Glashyttans Orangerie - Café & Bistro kommer vi att ha en frågetävling med fina priser. Vi kommer även att auktionera ut en andel i Bugatti Miles.

Flera av våra duktiga entreprenörer som hjälpt oss att bygga upp gården finns också på plats.

Vi hoppas att vädrets makter är med oss och att vi alla får en trevlig dag. Välkomna!

Köp en Bugatti!

Andelshästen Bugatti Miles närmar sig tävlingsdebut!

Bara någon enstaka andel kvar till salu!

Snygga hingsten Bugatti Miles är född i april 2016. Han är efter Ready Cash-sonen Djali Boko och Meaning Broline, en helsyster med E3- och Kungapokalsvinnaren Poet Broline

Mormor är elitstoet Candelia

Bugatti gick provlopp efter 1.19 2140m 7/2 (spår 1) och har fantastisk återhämtning. Han påminner mycket om sin fader. Jag är jättenöjd så här långt.

Läs mer...

Nu börjar det närma sig!

Stallet börjar bli klart! Det återstår förstås lite finlir men i det stora hela tycker jag mig se en ände på stallbygge nummer ett.

Läs mer...

Bäst per start

När året var slut tyckte vi väl att det hade varit lite stolpe ut och att vi inte riktigt fått den utdelning som vi önskat. Men om man tittar på siffrorna så gick det inte så dåligt ändå.  Vi "vinner" inkört per start (22 291kr) och hade även högst segerprocent (20,3%) och högst platsprocent (52,5%) av samtliga tränarkollegor på Jägersro. Och det är jag faktiskt lite stolt över eftersom jag anser att Jägersros tränarkår är en av de vassaste i Sverige.

Vi laddar nu för 2018 med tillförsikt. Jag har aldrig haft så många 2-åringar i träning som detta året, och faktum är att jag kan inte avfärda någon av dom så här långt. Några av dessa toppindivider är också till salu. Kontakta mig om intresse finns för att äga en lovande 2-åring.

Andas ut

Man är alltid lite spänd på hur hästarna reagerar men framförallt presterar när man bryter deras vardag och flyttar dom till en annan miljö, ett nytt stall och nya träningsförhållanden. Men när jag nu summerar hur hästarna har känns och har tävlat hittills, kan jag andas ut. 2-åringarna har gått både tangerat europarekord och banrekord. Dixi Sisu har kommit tillbaka på tävlingsbanan med seger efter lång konvalescens och idag blev hennes lillebror Exquisite Sisu klar för finalen i Breeders Crown 3-åriga h/v. 

Jag känner att här på nya gården trivs vi människor och hästar.

Här kommer vi bli kvar.

Länge.

Sida 1 av 13