CASANOVASISU_header.jpg

Om Hästarna

Dracula Hornline e. Ready Cash – Sizilia November

 

Dracula Hornline är en välväxt herre och han blir 160 hög och har ett kraftfullt trav. Mor Sizilia November är efter General November och hon är helsyster med Russel November, en av Europas snabbaste hästar. Hon kommer ur en moderslinje som bl a lämnat Steinlager, S.Js Caviar, Toss Out och Supergill.

Det bästa från Frankrike.

Ready Cash är far, Frankrikes bästa häst. Vinnare av Prix Amerique två gånger! Han har vunnit cirka 30 miljoner på travbanan så här långt. Hans äldsta avkommor är nu 3 år och de dominerar totalt statistiken. Totalt har de tjänat ihop 739 740 euro per den 4/3 och 2:an i statistiken är slagen med över 450 000 euro!

Jag har ju sedan innan en avkomma i stallet efter honom som jag håller väldigt högt kapacitetsmässigt; den godkända avelshingsten Djali Boko, bland de årssnabbaste svenskfödda 3-åringarna över full distans med 1.12,9a, och även över kort distans med 1.11,6a. Finalist i Kungapokalen som fyraåringen efter vinst i försöket. Båda avkommorna har ärvt sin faders kraftfulla trav, men Dracula har ett lugnare humör än sin äldre bror. Jag är mycket nöjd över att ha kunnat knyta an till ytterligare en Ready Cash-avkomma i Dracula.
 

Dracula Hornline har gjort sin första start och därför går det inte att köpa andelar i honom längre!