PEROCHDIXI_header.jpg

All Inclusive Racing

Endast en inbetalning för att nå vinnarcirkeln! Inga fakturor, endast återbäring!

DU blir andelsägare i tävlingsrätten i ”NYA” Denim Boko.

Jag, travtränare Per Nordström, har för en kort tiden sedan (24/11) vunnit Svensk Uppfödningslöpning med hästen Denim Boko som då krossade det svenska rekordet för 2-åriga travhästar och samtidigt satte nytt Europarekord med tiden 1.12.9! Denim Boko är en egen produkt som jag, efter att besiktigat cirka 600 unghästar, valde ut och köpte. Jag har sedan kört in, tränat samt matchat henne med segern i Svensk Uppfödningslöpning som höjdpunkt så här långt. Hon tillhör de absolut mest intressanta unghästarna i hela Europa med väldigt fina framtidsutsikter, både sportsligt och ekonomiskt.

Jag fortsätter på det framgångsrika receptet. Jag har besiktat över 500 unghästar i år och valt ut 2 individer som jag bedömer har chansen att bli den NYA Denim Boko. Hästarna kommer att tränas tidigt och efter samma nya och framgångsrika metoder som format Denim.

Jag kommer att sälja ut tävlingsrätten för dessa hästar i andelar så att många kan få chansen att tävla på högsta nivå med en liten egen insats och utan stora risker.

Enligt ett nytt koncept – all inclusive! Du som blir andelsägare betalar en engångssumma för hela tävlingskarriären. Allt ingår, ingenting tillkommer. Men du kan få tillbaka pengar genom överskott från tävlandet.

Jag köper in hästarna, betalar alla träningsavgifter, transporter, skoning, insatser till alla klassiska årgångslopp, försäkringar, utrustning, veterinärkostnader m.m. fram till hästarna startar.

När hästarna börjar starta så delar vi andelsägare på överskottet i förhållande till antalet andelar vi äger, som utdelas årligen. Blir det underskott så svarar jag för detta.

Jag känner mig så trygg med mitt urval av hästar att jag är beredd att ta den risken.
Jag satsar på inköp och träning av toppstammade unghästar för att ligga i toppen av svensk travsport.

Jag, travtränare Per Nordström, är tränare för hästarna. Jag är 45 år och har varit professionell travtränare i 22 år med ett uppehåll på 6 år, mellan 2003-2009 då jag enbart satsade på catchdriving. Jag har hittills i min karriär vunnit cirka 870 segrar (varav cirka 800 i Sverige) och jag etablerar mig mer och mer i toppen av svensk travsport.